NHL måndag natt/tisdag morgon 19/10 svensk tid innehåller Toronto Maple Leafs – New York Rangers live stream med nedsläpp kl. 01:00. Tillsammans med live streaming så ger vi här också ett speltips inför Toronto – New York Rangers.

NHL streaming på bet365 & unibet

Görgött att NHL hockeyn finns att streama live hos Unibet eller Bet365. Som vi konstaterat tidigare så är det mer än fantastiskt att spelbolag som unibet och bet365 nuförtiden erbjuder live streaming av alla matcher i NHL. Nu blir det lättare än någonsin att streama NHL i mobilen och samtidigt spela på livebetting under tiden. Eftersom de flesta NHL matcherna spelas under nattetid svensk tid är det extra gött att streama direkt i mobilen när man exempelvis ligger kvar i sängen, soffan eller i den sköna fåtöljen. Nattens NHL matcher som visas via live streaming på Unibet eller Bet365.:

01:00 Philadelphia Flyers – Seattle Kraken
01:00 Toronto Maple Leafs – New York Rangers
03:30 Calgary Flames – Anaheim Ducks
04:00 Arizona Coyotes – St. Louis Blues

Toronto Maple Leafs – New York Rangers tipset 19/10

Tre NHL omgångar är spelade, i alla fall för nattens kombattanter Toronto Maple Leafs och New York Rangers. Fyra respektive tre poäng är inspelade såhär långt. Nu frågar vi oss hur poängfördelningen för nattens drabbning mellan dem ska fördelas. Vi ser att Toronto trivs väldigt bra på hemmaisen i Scotiabank Aren då det blivit full pott poäng från de två matcher man hittills spelat där. Vi tvekar inte att spela på en ny hemmaseger för Toronto Maple Leafs mot gästande New York Rangers @1.85 hos unibet.

Toronto Maple Leafs - New York Rangers live stream tips