Allsvenskan består måndag 22 november av tre matcher; IFK Norrköping – Djurgårdens IF, Örebro SK – Kalmar FF och Östersunds FK – Mjällby AIF. Dagens speltips 22/11 tar i beaktande att det är ett relativt formsvagt men dock hemmastarkt Norrköping som tar emot ligatvåan Djurgården som i sin tur tar över ligaledningen i Allsvenskan vid vinst.

Allsvenskan måndag 22 nov kl. 19:00

IFK Norrköping – Djurgårdens IF
Örebro SK – Kalmar FF
Östersunds FK – Mjällby AIF

Speltips Norrköping – Djurgården 22/11

Fotbollsallsvenskan 2021 är inne i slutskedet och IFK Norrköping har ett ruggigt tufft spelschema just nu. Inte för att matcherna duggar tätare än för de andra lagen men mer att de under en period nu möter lag som alla befinner sig i toppskiktet eller åtminstone på den övre halvan av den allsvenska tabellen. Utdelningen är skral hittills men på egen hemmaplan är man absolut bland de hetaste lagen i ligan. Djurgården jagar SM-guld och kommer förstås ge precis allt i mötet med Norrköping. Det är helt enkelt upplagt för ett BLGM-spel!

Båda lagen gör mål spelas till odds 1.61 hos bet365.

 

Real Sociedad Valencia stream 21/11 med överspel på mål