Med några få dagar kvar till julafton så väntar ikväll 21/12 en spännande kvartsfinal i EFL Cup mellan Arsenal – Sunderland som kan ses via live stream hos både Unibet och Bet365. Arsenal – Sunderland har avspark 20:45.

Fotboll stream 21 dec 2021

Helkväll med fotboll stream riktar vi in oss på denna tisdag 21 december. Alla dagens matcher, enligt nedan, går att streama live hos Unibet och Bet365.

EFL Cup kvartsfinal
20:45 Arsenal – Sunderland

Serie A
18:30 Udinese – Salernitana
20:45 Genoa – Atalanta
20:45 Juventus – Cagliari

La Liga
19:00 Villarreal – Alaves
21:30 Sevilla – Barcelona

Arsenal – Sunderland speltips 21/12

Premier League laget Arsenal är storfavorit att vinna över Sunderland som till vardags håller till i den engelska tredje divisionen League One. Visserligen är Sunderland med bland topplagen i League One, men det blir tufft att mäta sig med Arsenal på Emirates Stadium i London. Läge för ett asian lines spel tycker vi och tippar asian handicap på Arsenal -2 med odds 1.97 @ Unibet.

EFL Cup live stream Arsenal - Sunderland 21/12

Äkta julglädje hos spelbolagen

Läs här vad vi njuter av i stora drag under jul- och nyårshelgerna: