I Sverige är det lätt att streama NBA basket i direktsändning och tippa på live-odds under tiden man tittar på matcherna, allt i samma skärmfönster! Exempelvis kan du inatt streama sju rafflande basketmatcher från NBA i USA. Även om vi tycker det är allra mest spännande att spela på livebetting under matcherna så kan vi förstås inte heller låta bli att tippa ett odds innan matchstart inför en av nattens NBA. Se speltipset längre ner.

Streama NBA basket inatt

Nattens matchstarter i NBA sker löpande med en halvtimmes mellanrum, så vi har en närapå perfekt sportnatt där vi kan streama NBA basket ända fram till småtimmarna på morgonen därpå. Det är på Unibet eller Bet365 som vi allihop har möjligheten att streama NBA basket live:

NBA streaming 28 december 2021

01:00 Charlotte Hornets – Houston Rockets
01:30 Atlanta Hawks – Chicago Bulls
02:00 Minnesota Timberwolves – Boston Celtics
02:30 San Antonio Spurs – Utah Jazz
03:00 Phoenix Suns – Memphis Grizzlies
04:00 Portland Trail Blazers – Dallas Mavericks
04:30 Los Angeles Clippers – Brooklyn Nets

Speltips NBA Clippers – Nets 28/12

Vilken NBA natt vi har framför oss, och som avslutning får vi uppleva ett mäktigt basketmöte mellan femman i Western Conference Los Angeles Clippers och Eastern Conference ledaren Brooklyn Nets. Gästerna har en imponerande poängskörd hittills den här säsongen, men möjligen kan vi skönja en något svagare form hos Brooklyn Nets. I näst senaste ligamatchen mot nästjumbon Orlando Magic gick man förlorande ur drabbningen. Och nu senast vann man visserligen knappt mot Los Angeles Lakers. Men sanningen är att Lakers är ett lag på dekis med hela fem raka förluster på matchkontot.

Vi synar oddset på hemmavinst hos Unibet @ 2.43.

Mer sportstream och skojigheter i dagarna; Dart-VM Live Stream 2021/2022 och Voodoodreams duellera med health points.

Streama NBA basket och tippa på live-odds!