Liverpool – Arsenal spelar sin första matchomgång i engelska Ligacupen’s semifinal torsdag 13 januari 2022. Streama engelska Ligacupen (EFL Cup & Carabao Cup) live på Unibet och Bet365

För andra dagen i rad har vi återigen en stekhet semifinal i Engelska Ligacupen (EFL Cup), den här gången möts Arsenal – Liverpool. Men detta första semifinalmöte mellan Arsenal och Liverpool skulle egentligen ägt rum för en vecka sedan, men ställdes in efter att Liverpool bett om att skjuta upp mötet på grund av att Covid-19 smitta härjar i laget.

Arsenal – Liverpool live stream 13/1

Klockan 20:45 under torsdagskvällen 13/1 ljuder visselpipan för avspark i Arsenal – Liverpool. Första rundan i semifinalen av Engelska Ligacupen är det som gäller och den slutliga vinnaren får möta antingen Chelsea eller Tottenham i final framöver.

Engelska Ligacupen live stream erbjuds som sagts tidigare av Unibet och Bet365. Eftersom det inte kostar något att registrera konto hos dem och att inloggningen sker blixtsnabbt via mobilt-ID så dröjer det inte många sekunder innan du har tillgång till allt det roliga. Var dock uppmärksam på att de måste ha åtminstone någon krona insatt på spelkontot för att man ska kunna se på matcherna. Ta därför din välkomstbonus som du blir erbjuden vid registreringen.

Även Serie A fotboll går att streama

Både Unibet och Bet365 erbjuder även live stream för alla matcherna i Serie A. Särskilt intressant är det nu när Zlatan återfinns i AC Milan och kanske gör sina allra sista säsonger där. Just idag spelar Milan match mot ärkerivalen Roma och viktiga poäng står förstås på spel i tabelltoppen av Serie A.

12:30 Bologna – Inter
12:30 Sampdoria – Cagliari
14:30 Lazio – Empoli
14:30 Spezia – Verona
16:30 Atalanta – Torino
16:30 Sassuolo – Genoa
18:30 Milan – Roma
20:45 Fiorentina – Udinese
20:45 Juventus – Napoli

Spelbolagens välkomstbonusar

Engelska Ligacupen kan ses via live stream hos Unibet och Bet365 utan kostnad, så streama Arsenal – Liverpool torsdag 13 januari 2022 utan problem!

Engelska Ligacup-tipset 13 januari 2022

Till torsdagskvällens match i Engelska Ligacupen kommer Arsenal med något stukat självförtroende efter respass ur FA-cupen mot Nottingham. Dessutom är spelartruppen bantad eftersom fyra spelare befinner sig på landslagsuppdrag, däribland gabonanen Pierre-Emerick Aubameyang som i och för sig numer ratas av Arsenal tränaren Mikel Arteta. Det har troligtvis att göra med något som Aubameyang gjort eller sagt vilket inte är i linje med Arsenals policy.

Liverpool’s matchsvit inför matchen mot Arsenal imponerar inte lika mycket, men till deras försvar får man ändå tillstå att det varit tuffa motståndare som gör att poängskörden inte är lika stor. Eftersom ligatiteln i Premier League med stor sannlikhet ser ut att gå till Manchester City så blir en engelsk ligacup-titel desto värdefullare. Likt Arsenal får även Liverpool klara sig utan ett koppel spelare som istället lirar fotboll med sina respektive landslag. Med andra ord, förbered er på en stentuff batalj mellan Arsenal och Liverpool!

Tipset inför Arsenal – Liverpool, 6 januari 2022, blir ett spel på att båda lagen inte gör mål till bästa oddset 2.30 hos Unibet.

Se här höjdpunkterna ifrån Liverpools kvartsfinal mot Leicester:

 

Läs mer om Engelska Ligacupen här!

Arsenal - Liverpool live stream & tips Engelska Ligacupen 13/1