Se Chelsea Tottenham live stream när lagen möts i den engelska ligacupens första semifinal. Semifinalen är den första av två möten där lagen möts hemma och borta.

Chelsea Tottenham live stream

Du ser Chelsea Tottenham direkt via live stream hos spelbolaget Unibet. När du streamar matchen så innbär det att du kan se Chelsea – Tottenham direkt över nätet och inte via någon tv kanal. Du kan uppleva några sekunders fördröjning till skillnad om du hade sett fotbollsmatchen via det digitala marknätet. Live streamingen fungerar bra så länge som du har ett konto hos Unibet och om du har en fungerande internetuppkoppling. Du kan se Chelsea Tottenham via live stream i antingen mobilen, datorn eller via surfplattan som t.ex IPAD.

Chelsea Tottenham blir ett roligt möte

Det här är ett roligt möte på många sätt. Antonio Conte tillbaka på Stamford Bridge där han tog hem ligatiteln till de blå! Han kommer garanterat att få ett varm välkommande. Det andra som jag personligen tycker är kul med den engelska ligacupen är att man brukar släppa fram talangerna. Speciellt när spelschemat är tufft. Det blir väldigt kul att se hur många unga som får chansen eller om man anser att en semifinal prioriteras högt. Då kanske man väljer att ställa en mer rutinerad elva på planen. Att det är dubbelmöten gör också att lagen kanske släpper mer på defensiven och vågar gå mer offensivt.

En del spelare har lämnat för afrikanska mästerskapen och det gör också att vi kommer få se rotation i startelvorna. En som förmodligen hade startat ändå är Kepa i Chelsea mål men han känns än mer given nu när Mendy åkt iväg.

Chelsea Tottenham speltips

Vårt speltips i det här mötet utgår från att det blir en öppen tillställning med mycket målchanser. Båda lagen spelar med 3 backslinje och även 3 forwards när man går till anfall. Tottenham utgår lite bredare med sin front trio medans Chelsea brukar ställa upp mer centralt. Normalt sett så är Kane och Son givna. Eventuellt vilas i dem här mötet.

Frågan är om Lukaku får chansen från start eller om han kommer lämnas utanför matchstruppen med tanke på sitt uttalande till italienska medier. Tuchel och Lukaku ska ha haft ett möte igår bakom stängda dörrar och det blir intressant att se om man kan tyda något kring laguttagningen från det.

Vårt speltips är att båda lagen gör mål till oddset 1.78 @Unibet. (Oddset är löpande och kan komma att ändras)

Ni ser Chelsea – Tottenham live stream hos Unibet med matchstart 20.45 onsdag 5 januari.

Pst. Imorgon spelar Arsenal – Liverpool den andra semifinalen i Engelska Ligacupen 6/1.

Chelsea Tottenham live stream efl cup