Ikväll kan du se Roma Juventus live stream med start 18:30. Serie-A matchen livestreamas hos spelbolagen bet365 och Unibet.

Stor frånvaro hos Roma

Roma saknar väldigt många spelare inför kvällens möte och det är flera anledningar till varför det är så. Skador, sjukdomar, landslagsuppdrag och röda kort gör att Mourinho har huvudbry till hur han ska ställa upp laget. Här är alla spelare som saknas: Darboe E. (Landslag), Diawara A. (Landslag), Fuzato D. (Sjuk), Karsdorp R. (Röda kort), Mancini G. (Röda kort), Mayoral B. (Sjuk) Spinazzola L.(Hälseneskada). Som ni förstår så kommer det bli en tuff uppgift att rå på Juventus som börjat hitta formen.

Juventus klättrar i tabellen

Efter en svag inledning på säsongen har man nu tagit upp jakten på Champions League platserna. 5 vinster och 2 oavgjorda på de 7 senaste vittnar om att formen är på uppåtgående. Kvällens match mot Roma blir ett viktigt vägskäl i tabellen. Vid förlust så kommer det bli jobbigt att nå topp 4. Vid seger så krymper man avståndet och har då istället rejäl kontakt med lagen ovanför. Atalanta ligger närmast med 3 poäng mer och 1 match mindre spelad än Juventus.

Roma Juventus live stream

Med live stream menas att du ser fotbollsmatchen mellan Roma och Juventus direkt över internet. Du behöver alltså ingen tv kanal för att se matchen. Du behöver hitta en tjänst som streamar matchen och då är det oftast bäst kvalitet hos något av spelbolagen som har rättigheter med Serie-A. Roma Juventus live stream hittar du hos bet365 eller Unibet. Här kan du titta på matchen via live streaming och samtidigt live betta på matchen.

Live streaming av Serie-A och betting är en rolig kombination då spänningen ökar. Dessutom är det lättare att förutspå utgången av ett visst spel när du samtidigt tittar på matchen live. Vem får nästa hörna? Vem når först till ett visst antal hörnor osv. Du kan här se vilket lag som ligger på och vilket lag som valt att backa hem.

Speltips Roma Juventus

Med tanke på den långa listan över frånvaro hos Roma så ser vi Juventus som favoriter i det här mötet. Oddset är väldigt bra på bortaseger för den ”gamla damen”. Formen talar för att Juventus har en fin möjlighet att sno åt sig alla 3 poängen.

Vi rekar en rak 2:a på Juventus till oddset 2.18 @Unibet. (oddset är löpande och kan komma att ändras). Roma Juventus har matchstart 18:30.

Roma Juventus live stream serie-a