Tottenham – Chelsea gör under lillördagen 12 januari upp om en finalplats i engelska Ligacupen EFL Cup. Dagens semifinaldrabbning är den andra semifinalrundan och Chelsea har 2-0 att gå på sen första mötet. Varenda kotte kan se matchen via EFL Cup live stream på Sveriges och världens bästa spelbolag Unibet och Bet365. Vågar du rygga vårt speltips inför matchstart kl. 20:45?

EFL Cup live stream 12 jan

Spana in Unibet’s och Bet365’s fina och stora live streaming utbud av sportsändningar direkt på deras hemsidor/appar. All sport streaming, inklusive EFL Cup live stream, är tillgänglig när du är inloggad och har ett någon enstaka krona insatt på ditt spelkonto. At få in en slant på spelkontot är inga problem då du får ett fint välkomsterbjudande i form av bonuspengar att spela på odds med. Gör inte av med allt utan låt någon krona stå kvar så är det fritt fram att streama sport året om.

Tottenham – Chelsea speltips 12/1

Chelsea visar styrka genom att vägra förlora just nu. Inte en förlust i cup- och ligasammanhang sedan fjärde december, vilket innebär tio raka matcher med poängintag. Dessutom skaffade sig Chelsea ett övertag på Tottenham via 2-0 i första semifinalmötet på Stamford Bridge.

Finns det då något som talar för Tottenham denna onsdagskväll? Ja det skulle väl möjligen då vara favör av hemmaplan samt att skadeläget i truppen är något bättre än Chelseas. Vad som dock är mindre bra för Tottenhams del är ju att lagets överlägset bäste målgörare Heung-Min Son står uppställd på skadelistan. Det innebär med stor sannolikhet att Harry Kane har en ännu större press på sig att lyckas med målskyttet denna afton. men det blir förstås oerhört tufft mot ett Chelsea som visat upp oerhört bra stabilitet i försvarsverket.

Under 2,5 mål totalt i matchen Tottenham – Chelsea spelas med odds 1.96 @ Bet365.

Läs även våra artiklar:
Inter – Juventus i Supercupen final 2022
Arsenal – Liverpool i Engelska Ligacupen 13/1

Tottenham - Chelsea EFL Cup Semifinal Live Stream 12/1