Milan – Genoa (Italienska Cupen), Liverpool – Arsenal (Engelska Ligacupen) och Atletico Madrid – Athletic Bilbao (Spanska Supercupen) är tre rejäla höjdarmatcher som kan avnjutas denna torsdagkväll via live stream hos Unibet och Bet365.

Live stream fotboll 13 januari 2022

Inget att snacka om, självklart blir det ännu en mäktig fotbollskväll att slappna av till framför skärmen. Eventuell övrig familj får ursäkta, det här kan man bara inte missa. Streama kvällens alla matcher nedan, inklusive Milan – Genoa live stream, direkt på Unibet och Bet365.

ITALIEN: Coppa Italia (8-delsfinaler)
18:00 Napoli – Fiorentina
21:00 Milan – Genoa

SPANIEN: Super Cup (semifinal)
20:00 Atletico Madrid – Athletic Bilbao

ENGLAND: EFL Cup (semifinal)
20:45 Liverpool – Arsenal

Varför inte betta på odds och livebetting under en sådan här härlig fotbollsafton, och då ska man göra det med stil tycker vi. Ta för dig av en eller flera oddsbonusar, vilket också samtidigt kvalificerar dig för att fritt kunna streama alla dagens fotbollsmatcher, samt alla kommande ifall du har pengar kvar på spelkontot.

Milan – Genoa tipset Italienska Cupen

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i Milan-truppen sedan någon vecka efter läkt skada. Kul är att Zlatan visar upp en finfin målform och vi hoppas nu bara att han får spela från start mot Genoa. Men är Zlatan en startman i åttondelsfinalen mot Genoa blir vi inte ett dugg förvånade om Ibra återigen nätar. Dock är det troligare att Milan-tränaren Stefano Pioli väljer att vila svensken till förmån för Olivier Giroud som även han är i måltagen.

Inför mötet Milan – Genoa tippar vi att den franske Milan-anfallaren gör mål mot Genoa till odds 2.0 @ Unibet.

Milan - Genoa Live Stream & Tips 13/1 Italienska Cupen