Överraskande spansk Super Cup final live stream 2022 mellan Real Madrid – Athletic Bilbao har vi att se fram emot under söndagskvällen 16 januari. Att Real Madrid är i final i spanska Supercupen är föga förvånande, men att vi får se Athletic Bilbao i den är desto mer oväntat. Dock presterar laget ruggigt bra just nu och kanske kan överraska ännu en gång? Vem vinner den spanska Supercup finalen 2022? Streama Real Madrid – Athletic Bilbao live ifrån fotbollsarenan King Abdullah Sports City i Saudiarabien idag så får du se resultatet i realtid!

Super Cup Final Live Stream 2022

Vad skulle vi göra utan spel-och streamingsajter som Unibet och NordicBet vilka levererar underhållning dygnet runt från sportens värld. Att det dessutom inte kostar något är ju helt suveränt! Som vanligt har vi ett långt koppel fotbollsmatcher att streama live i mobil, dator o padda. Inkluderade i dagens streaming-tablå är förstås att titta på Super Cup final live stream 2022 mellan Real Madrid – Athletic Bilbao en av dagens verkliga höjdare! Regga nu konto superenkelt och ta din välkomstbonus så har du automatiskt tillgång till alla sport live streaming dygnet runt, året om. Inga registrerings- eller medlemskostnader tillkommer!

Fotboll söndag 16 januari

Merparten av dessa fotbollsmatcher här nedanför visas i direktsändning hos spelbolagen ovan denna söndag 16/1:

SPANIEN: Super Cup
19:30 Real Madrid – Athletic Bilbao

SPANIEN: La Liga
14:00 Elche – Villarreal

SPANIEN: Copa del Rey
12:00 Baleares – Valencia

ITALIEN: Serie A
12:30 Sassuolo – Verona
15:00 Venezia – Empoli
18:00 Roma – Cagliari
20:45 Atalanta – Inter

ENGLAND: Premier League
15:00
Liverpool – Brentford
West Ham – Leeds

TYSKLAND: Bundesliga
15:30 Augsburg – Eintracht Frankfurt
17:30 Bielefeld – Fürth

FRANKRIKE: Ligue 1
13:00 Rennes – Bordeaux
15:00
Lorient – Angers
Monaco – Clermont
Reims – Metz
Strasbourg – Montpellier
17:05 Troyes – Lyon
20:45 Marseille – Lille

Mer info om sport live stream kan du läsa här.

Real Madrid – Athletic Bilbao tips 16/1

Inför dagens spanska Super Cup final så tog sig Real Madrid till den via semifinalseger över Barcelona med 3-2. Men det satt väldigt hårt inne. Först i förlängningen lyckades den uruguayanske mittfältaren Federico Valverde sätta segermålet.

Athletic Bilbao överraskade de allra flesta när de vann över Atletico Madrid i sin semifinal med 2-1. Efter att ha legat under med 0-1 under större delen av matchen så vände man snabbt tillställningen en bit in i den andra halvleken. Två blixtsnabba mål inom loppet av fyra minuter så vände man på steken och tog sig därmed till dagens Supercupfinalmatch.

Vi tror på en häftig match men där överraskningarnas tid i årets spanska Supercopa de España är förbi. Real Madrid tippas av oss som vinnare över Athletic Bilbao med odds 1.67 @ Unibet.

Super Cup Final Live Stream Real Madrid - Athletic Bilbao