West Ham tar emot Leeds idag på Londons Olympiastadion med matchstart 15:00.  En lång frånvarolista hos bortalaget gör att speltipset känns givet.

West Ham – Leeds speltips

Leeds har inte vunnit över West Ham sen den 26:e februari 2005. Visserligen har laget hållt till i Championship under många år men ändå! Vid det tillfället spelade båda lagen i The Championship. Sen Leeds kom tillbaka till Premier League så har man inte lyckats vinna över West Ham.

Tittar vi på formen så har West Ham fyra raka segrar och känns lite på gång igen efter en tids svacka. Leeds har endast 1 seger på de 5 senaste och det gör att man inte kan känna sig helt säker på spel i högsta divisionen nästa år. Visst ska man väl klara att hänga kvar då man har några matcher till godo att spela i jämförelse med Norwich, Newcastle och Burnley som just nu ligger under strecket. Men sett till spelet så har det inte sett så vidare värst bra ut sista tiden.

Frånvaron i laget gör det inte lättare för Bielsa att reda ut den här matchen. Cooper L(Lårskada), Cresswell C
(Axelskada), Gelhardt J (Vristskada), Llorente D, (Gula kort), Phillips K (Lårskada), Roberts T, (Gula kort) och Shackleton J (hälskada) missar alla matchen. Tveksamma till spel är P Bamford(muskelskada), Rodrigo (hälsenan) och Struijk P (knäskada).

Leeds har i bortaspelet på de 3 senaste matcherna släppt in hela 12 mål! Det måste man till att börja med reda ut och man kan nog inte spela som man brukar med frejdig fotboll oavsett vem man möter. Tänker Bielsa likadant här så lär man gå på omställningar och då blir det en rolig match för Bowen och Antonio framåt!

Vårt speltips blir ett handikappspel där hemmalaget vinner det här mötet med minst 2 mål till oddset 2.63 @Unibet. (oddset är löpande och kan komma att ändras).

West Ham – Leeds har matchstart 15:00 och visas av Viasat Premium och Viaplay.

Speltips premier league

Ni får inte missa kvällens Super Cup final mellan Real Madrid och Athletic Bilbao. Ett spännande möte i spanien där Bilbao oväntat tagit sig till final!