Torsdagsnöje är det gott om 19 januari 2022 där Real Sociedad – Atletico Madrid live stream kanske är en av kvällens mest spännande fotbollsmatcher att titta och spela odds på. Alexander Isak verkar vara på benen igen efter stukningen av foten han åkte på för knappt några veckor sedan. Återstår att se om han blir delaktig i avgörandet av denna åttondelsfinal i Copa del Rey som det handlar om.

Streama Real Sociedad – Atletico Madrid live i Copa del Rey hos antingen Unibet eller Bet365. Du behöver ha pengar på ditt spelkonto eller ha placerat ett spel de senaste 24 timmarna för att kunna uppleva spänningen i direktsändning.

Speltips Real Sociedad – Atletico Madrid 19/1

Skapligt revanschsuget Atletico Madrid lär vi få se ikväll som haft en ganska tung period. Särskilt efter den blytunga och överraskande semifinalförlusten mot Athletic Bilbao i spanska Supercupen förra veckan. Men så möter de idag ett väldigt ojämnt spelande Real Sociedad som blandar toppmatcher med riktiga bottennapp. Det är också lite signifikant för Alexander Isak för tillfället. Men idag hoppas vi på att hans ofrivilliga vila råder bot på måltorkan.

Båda lagen gör mål blir vårt speltips inför Real Sociedad – Atletico Madrid, odds 1.93 @ Unibet.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.

Onsdagsfotboll 19 januari 2022

Alla matcher utom de i Premier League finns att streama hos Unibet eller Bet365.

ENGLANDPremier League
20:30 Leicester – Tottenham
21:00 Brentford – Manchester United

FRANKRIKE: Ligue 1
19:00 Clermont – Strasbourg
19:00 Lille – Lorient
19:00 Montpellier – Troyes

ITALIEN: Coppa Italia
17:30 Sassuolo – Cagliari
21:00 Inter – Empoli

SPANIEN: La Liga
19:00 Celta Vigo – Osasuna
21:30 Valencia – Sevilla

SPANIEN: Copa del Rey
21:00 Real Sociedad – Atletico Madrid

TYSKLAND: DFB Pokal
18:30 Hannover – B.Mönchengladbach
18:30 RB Leipzig – Rostock
20:45 Hertha Berlin – Union Berlin
20:45 Hoffenheim – Freiburg

 

Real Sociedad - Atletico Madrid live stream & tips 19/1