Polen står för motståndet mot Sverige i huvudrundans andra omgång av handbolls-EM idag 21/1. Kolla på Polen – Sverige live stream och om du vill får du även rygga vårt speltips som du hittar en bit ner.

Miss inte heller; Polen – Sverige stream 29/3-2022.

Polen – Sverige Handbolls-EM 21/1

Tre EM-matcher finns idag att streama live fredag 21 januari 2022, varav Polen – Sverige live stream såklart är mest iögonfallande. Men helt klart blir man även väldigt nyfiken på de andra matcherna i gruppen. De påverkar ju i allra högsta grad Sveriges chanser att nå en semifinalplats. Streama alla matcherna direkt hos Unibet och Bet365.

Handbolls-EM 2022-01-21

15:30 Ryssland – Spanien
18:00 Polen – Sverige
20:30 Tyskland – Norge

För att se matcherna via stream så börjar du helt enkelt med att registrera dig (gratis) och sedan ta din välkomstbonus som innebär att du får bonuspengar av dem när du gör din första insättning på spelkontot. Så längde du sedan låter åtminstone någon krona stå kvar på spelkontot så är det fritt fram att streama all möjlig sport live, inklusive då EFL Cup live stream.

EM-speltips Polen – Sverige

Sverige gjorde en storslagen insats i grådagens handbollsmatch i EM mot Ryssland. Klar seger med 29-23 var nästan större siffror än vad vi hade hoppats på. Förhoppningsvis bibehåller Sverige samma skärpa idag mot Polen och vi spelar på svensk vinst med minst sex måls marginal (asian handicap -5,5 @1.64 hos Unibet.

Polen - Sverige Live Stream & Tips Handbolls-EM 21/1

Svenska Nationalsången

Sjung med nu i svenska nationalsången när vi hejar fram Sverige till nytt mästerskapsguld

Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad Du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden,
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Se Polen – Sverige Live Stream ikväll med start kl. 18:00.

Voodoodreams duellera med health points