Vilken kanonsöndag hörni, se på Liverpool – Cardiff live stream ifrån FA-cupen och dessförinnan med start 09:30 åker Nils van der Poel 5000 meter skridsko i OS. 16-delsfinalerna i FA-cupen rivstartar söndagen 6/2 med mötet Liverpool – Cardiff kl. 13:00 och fortsätter därefter med ett par matcher till spritt under dagen.

Liverpool – Cardiff live stream

Sanslöst stor sporthelg avslutas denna söndag. Såväl 5000 m skridsko med vårt stora guldhopp från Sverige Nils van der Poel och massor av fotboll från diverse ligor och cuper år på sporttablån. Streama alla matcher i FA-cupen, inklusive Liverpool – Cardiff live stream, när du är inloggad hos Bet365 eller Unibet. Checka bara så du har en liten peng på spelkontot för det är först så live streaming-tjänsten blir aktiv. Men hugg bara din välkomstbonus så saken klar.

FA-cupen söndag 6 februari

13:00 Liverpool – Cardiff
17:00 Nottingham – Leicester
19:30 Bournemouth – Boreham Wood

FA-cup tipset Liverpool – Cardiff

Ja alla vet vi ju vad Liverpool går för. Frågan är bara om tränaren Jürgen Klopp tar ut bästa möjliga startelva eler om han låter några av sina superstjärnor vila i matchen mot Cardiff. Det kan dock vara lite vanskligt att inte gå ”all in” mot ett formstarkt Cardiff fastän de till vardags ligger på den undre halvan av Championship. Liverpool bör ändå ta sig till kvartsfinal relativt smidigt. Hemmavinst tippas med minst tre måls marginal (asian handicap -2.5) till odds 2.08 @ Unibet.

Övrig fotboll att streama live 6/2

SPANIEN: La Liga
14:00 Valencia – Real Sociedad
16:15 Barcelona – Atletico Madrid
18:30 Betis – Villarreal
21:00 Real Madrid – Granada

ITALIEN: Serie A
12:30 Atalanta – Cagliari
15:00
Bologna – Empoli
Sampdoria – Sassuolo
Venezia – Napoli
18:00 Udinese – Torino
20:45 Juventus – Verona

TYSKLAND: Bundesliga
15:30 Dortmund – Leverkusen
17:30 Wolfsburg – Fürth

FRANKRIKE: Ligue 1
13:00 Lorient – Lens
15:00
Nice – Clermont
Reims – Bordeaux
Strasbourg – Nantes
Troyes – Metz
17:00 Rennes – Brest
20:45 Lille – PSG

Till synes är det inte endast Liverpool – Cardiff live stream som går att se på idag. Ett tips är att plocka ihop din egen favoritlista av fotbollsmatcher att streama och betta odds på. Glöm inte heller att livebetting är ett ypperligt nöjsamt spelsätt.