Kvartsfinalerna släpps nu lösa i SHL, Luleå HF – Örebro HK och Rögle BK – IK Oskarshamn är först ut att göra upp om en plats i semifinalerna. Dagens SHL kvartsfinaler 31 mars 2022 med nedsläpp kl. 19:00 är:

Luleå HF – Örebro HK
Rögle BK – IK Oskarshamn

Luleå HF – Örebro HK tipset 31/3

Örebro HK borde vara något möra efter en tuff åttondelsfinalserie mot Brynäs IF som vanns med knapp marginal. Dagens hemmalag Luleå HF har ynnesten att komma utvilade till dagens slutspelsmatch. Vi får se om serietvåan lyckats bibehålla toppformen. Men med pigga ben och hemmais har man såklart en fördel gentemot gästande Örebro HK. Hemmavinst spelas med odds 1.85 @ NordicBet.

Odds SHL-slutspelet 2022

Spela på odds och livebetting med massor av extrapengar! Skyffla åt dig så många bonusar du vill, men bara en bonus per spelbolag.