Champions League speltips inför Liverpool Villarreal 27/4 i den första rundan av semifinalen. Med bara fyra klubblag kvar i säsongens Champions League så tätnar spänningen. Båda lagen har superfin form och medan Liverpool FC slog ut Benfica i kvartsfinalen så imponerade Villarreal CF stort när man besegrade Bayern München i sin semifinal.

Liverpool Villarreal 27/4

Mäktiga matcher kan vi götta oss åt när det vankas slutfas i Champions League fotbollen dessa tider. Och även om kanske Manchester City mot Real Madrid är svårslagen semifinalkamp rent spänningsmässigt så går mötet Liverpool Villarreal verkligen inte av för hackor.

Angående speltipset inför dagens Champions League möte mellan Liverpool och Villarreal då? Ja vi tror det blir en fartfylld tillställning även om Villarreal säkerligen kommer prioritera ett kompakt försvar. Men med tanke på den form som det spanska laget just nu besitter så lär de ta vara på varenda bra möjlighet till anfallsomställning som ges. Och då kan det gå undan. Liverpool får inte gå på för hårt framåt för det kan straffa sig. Men ur detta så tänker vi att det kommer bli många målchanser och många hörnor på kuppen. Ett hörnspel blir därför här väldigt intressant att tippa på. Dagens speltips inför Liverpool Villarreal 27/4 blir på över 9.5 hörnor totalt i matchen med odds 1.87 @Unibet.

Lillördagsfotboll 27 april

18:00 Fiorentina – Udinese (Serie A)
20:15 Atalanta – Torino (Serie A)
20:15 Bologna – Inter (Serie A)
21:00 Liverpool – Villarreal (Champions League)

Streama Serie A live gratis!

Spela på fotboll onsdag 27 april 2022 med välkomstbonusar som ges till dig när du registrerar konto (gratis) hos spelbolagen och gör din första insättning.

Vore kul om du vill dela med dig av dina tankar inför dagens fotbollsmatcher i Serie A och Champions League.