En av dagens fotbollshöjdare denna lillördag 11 maj är att titta på Juventus mot Inter i årets Coppa Italia final 2022 via live stream 11/5 gratis hos Unibet här >>. Finalmatchen sparkar igång klockan 21:00. 

En annan fotbollshöjdare som kan fungera som uppvärmning inför Juventus – Inte matchen är det allsvenska toppmötet AIK – Malmö FF kl. 19:00. Och apropå höjdare kan du fortsätta kvällen ännu längre om du vill med en hockeyhöjdare. Kl. 22:00 är det nämligen nedsläpp i stekheta åttondelsfinalen i NHL mellan Calgary Flames och Dallas Stars. Även den matchen direktsänds på Unibet utan kostnad.

Gratis Sport Live Stream 11 Maj

Så många fördelar finns genom att streama sport live direkt hos några av våra käraste spelbolag. Såväl bet365 som Unibet erbjuder oss boendes i Sverige en stor mängd matcher inom olika sporter att streama gratis. Bland annat då Juventus – Inter live stream.

Juventus – Inter live stream

Hur kan det vara så att live stream är gratis tänker ni kanske? Jo för att de vill att man samtidigt ska lockas av deras stora oddsutbud som finns tillgängligt tillsammans med live streaming. Men för att se på sport live stream så behöver man bara vara inloggad (registrera konto gratis) och ha en liten slant insatt på deras spelkonton. För när pengar finns på spelkontot så är hela live streaming utbudet öppet för dig att ta del av helt gratis. Och du behöver nödvändigtvis inte spela på odds om du bara vill streama sport.

Låt en peng stå kvar på kontot

Så länge du har pengar på kontot så kan man streama sport gratis för all framtid i vilken av dina skärmenheter du vill och var du än befinner dig! Men för att göra livet lite roligare för dig så erbjuder både bet365 och Unibet varsin dunderfin välkomstbonus vilket gör att du automatiskt får in en peng på kontot samtidigt som du kan spela lite på odds för de pengarna om du vill. Se här vad som erbjuds i nuläget:

Spel- och streamingutbud 11/5

SVERIGE: Allsvenskan
19:00 AIK – Malmö FF

ITALIEN: Coppa Italia Final
21:00 Juventus – Inter

ENGLAND: Premier League
20:30 Leeds – Chelsea
20:45 Leicester – Norwich
20:45 Watford – Everton
21:15 Wolves – Manchester City

SPANIEN: La Liga
19:00 Alaves – Espanyol
19:00 Osasuna – Getafe
20:30 Sevilla – Mallorca
21:30 Elche – Atletico Madrid

FRANKRIKE: Ligue 1
19:00 Nice – St. Etienne
21:00 Nantes – Rennes

Juventus – Inter Coppa Italia Final 2022

Görspännande Coppa Italia final väntar mellan Juventus och Inter ikväll 11 maj kl. 21:00. Det här är sista chansen för Juventus att kamma hem en mästartitel den här säsongen då man är utslagna i Champions League och inte heller har något att göra med striden om Scudetton. Inter däremot har, förutom dagens finalmatch i Coppa Italia, även chansen att plocka hem ligatiteln i Serie A. Men då måste Milan göra ett misstag i någon av de två återstående ligaomgångarna.

Lillördagens speltips inför Juventus – Inter i Coppa Italia final 2022: Bägge lagen gör mål, odds 1.80 hos bet365.

Juventus – Inter stream

Glöm nu inte att streama dagens finalmatch samt all annan fotboll och hockey som erbjuds helt gratis. Men visst kan kanske spel på livebetting under matchen också höja upp spänningen en del!