Franska öppna 2022 stream – titta på Grand Slam tennis nu! Alla tennismatcher kan ses från söndag 22 maj 2022 till finalen söndag 5 juni 2022. Se Rafael Nadal, Novak Djokovic och 19-årige spanska stjärnskottet Carlos Alcaraz som redan i så ung ålder är rankad på sjätte plats på ATP rankingen. Men även norrmannen Casper Ruud, dansken Holger Rune och svensken Mikael Ymer gör intressanta framträdanden grusturneringen.

Franska öppna stream 2022

Streama den andra av årets fyra Grand Slam-turneringar live där Franska öppna 2022 stream visas direkt på Unibet här >>.

Franska öppna spelas på grus och är den enda Grand Slam-turneringen på detta underlag. Det brukar bli ett helt annat spel än på en traditionell hardcourt-bana. Ofta ter sig bollarna studsa långsammare och det i sin tur ger längre bolldueller.

I årets första Grand Slam i Australiska öppna kämpade Rafael Nadal sig tillbaka från ett tvåsets-underläge för att sedan vinna matchen i fem set över Daniil Medvedev, 2-6, 6-7, 6-4, 6-4, 7-5. Nadal var sjätte seedad i turneringen och var inte ett av toppnamnen för att vinna Australian Open. Nadal blev därmed den meste Grand Slam vinnaren genom tiderna med 21 tunga tennistitlar.

Du hittar Rafael Nadal och övriga deltagare i Franska öppna 2022 på Unibets oddstavla med bland annat vinnarspel och andra matchspel. Bäst av allt är att du kan se på varenda match genom Franska öppna stream i direktsändning hos Unibet också.

Registrera dig gratis och ta din välkomstbonus på 100kr här!

Franska Öppna Final 2022 Live Stream: Rafael Nadal – Casper Ruud

Odds Franska öppna 2022

Som sagt, Rafa har en enorm kapacitet på tennisplanen, särskilt när det gäller Franska öppna där han kammat hem hela 13 titlar genom åren. Men dessvärre så dras Rafael Nadal nuförtiden ofta med skador. Troligtvis kommer han inte att vara i närheten av 100% i årets Franska öppna. Dock kommer han utan tvivel försöka ge det här en chans och försöka utmana om bucklan.

Såhär ser i skrivande stund oddsen ut för vinnarspel på unibet:

  1. Novak Djokovic 2,75
  2. Carlos Alcaraz 3,10
  3. Rafael Nadal 4,50
  4. Stefanos Tsitsipas 5,00
  5. Alexander Zverev 24,00
  6. Casper Ruud 28,00
  7. Andrey Rublev 31,00
  8. Jannik Sinner 41,00

För betydligt fler spelmarknader och uppdaterade odds så rekommenderar vi att titta in hos Unibet.

Novak Djokovic – Rafael Nadal Live Stream Franska Öppna 2022

Speltips vinnarspel

Oavsett om man tycker att Novak Djokovics avstängning i föregående Grand Slam turnering i Australien i början av året så är han säkerligen rejält revanschsugen nu. Djokovic stod som slutsegrare här förra året och vill säkerligen komma ikapp Nadals 21 Grand Slam titlar totalt. Serben står just nu på 20 titlar. Vi spelar Novak Djokovic som vinnare av Franska öppna 2022 till odds 2.75 hos Unibet.

Se herrsingelsegrare genom åren på wiki här.