Storlördag är i antågande med USA – Sverige stream ifrån Hockey-VM 2022 som en av våra absoluta lördagshöjdare på sportfronten 21/5. En fotbollshöjdare är den tyska cupfinalen mellan Freiburg och RB Leipzig som kickar igång 20:00. Både hockey och fotboll finns att streama live som inloggad på Unibet.

Sverige – USA stream 21 maj

Självklart kan man streama alla matcher i hockey-VM 2022 live på Unibet. Men det är väl ändå USA – Sverige stream som lockar allra mest en storlördag som denna. kolla in lördagens VM-schema och streama hur mycket hockey du vill hos Unibet utan kostnad.

Hockey-VM 2022 lördag 21 maj

11.20 Danmark – Frankrike (TV10/Viaplay/Unibet)
11.20 USA – Sverige (TV6/Viaplay/Unibet)
15.20 Kanada – Schweiz (TV6/Viaplay/Unibet)
15.20 Österrike – Finland (V Sport Extra/Viaplay/Unibet)
19.20 Italien – Slovakien (V Sport Extra/Viaplay/Unibet)
19.20 Norge – Tjeckien (TV10/Viaplay/Unibet)

Tennis: På söndag 22 maj börjar Franska öppna 2022 och även den tennisturneringen går att streama på unibet!

Speltips USA – Sverige 21/5

Av erfarenhet vet vi att USA brukar öppna VM något tveksamt. Sedan växer de ju längre in i turneringarna de kommer. Kanske kan det ha något att göra med att bättre spelare anländer allteftersom? Hur som helst verkar inte den här VM-turneringen vara något undantag. På fyra matcher i gruppspelet hittills så har USA tappat en poäng mot Österrike och allihop mot Finland efter förlust med 4-1. Men nu är man en bit in i VM och det är nu de brukar spela allt bättre. Sverige får passa sig för deras raka spel mot mål som de är så bra på.

Fin svensk form slår amerikansk rakt-på-hockey

Sverige är obesegrade och vann prestigekampen mot vårt grannland Finland senast. Vi ska dock inte bli alltför sturska över en vinst mot Finland då bakslag är vanligt direkt efter en överprestation. Men nu får Sverige in förstärkning i form av NHL-proffset William Nylander. Däremot hinner han inte dyka upp till nedsläpp mot USA på lördagsförmiddagen. Men även utan ”Nyllets” son har Sverige en god chans att slå amerikanarna på näsan.

VM-tipset 21/5: Sverige vinner över USA till odds 1.90 @ Unibet.

Lästips: Svenska Ishockeyförbundet