Jaha ni hockeyvänner, det blir alltså Sverige mot Kanada i hockey-VM kvartsfinal 2022. Se på Sverige Kanada stream under sena eftermiddagen på Kristi himmelsfärdsdag 26/5 hos Unibet här!

Hockey-VM stream 26 maj 2022

Sverige och Finland gör idag upp om en varsin plats i VM-semifinalerna. Precis som tidigare kan du se alla matcherna i hockey-VM direkt via live stream på Unibet.

15:20 Sverige – Kanada
15:20 Tyskland – Tjeckien
19:20 Finland – Slovakien
19:20 Schweiz – USA

Sverige Kanada 26/5

Kanske ingen drömsits precis att Sverige får möta Kanada redan i en VM-kvartsfinal. Men positivt kan man ändå tänka är att Kanada inte blev bättre än trea i sin grupp och det är därför som Sverige möter dem nu. Att Schweiz blev en aningen svår nöt att knäcka för kanadickerna i gruppspelet var nog ingen extremt stor överraskning. Men däremot att lilleputtlandet Danmark i hockeysammanhang skulle snuva Kanada på alla pinnar var desto mer oväntat.

Det är närapå hugget som stucket vilket av lagen som kommer att vinna enligt odssättningen hos spelbolagen. Vi själva håller dock Sverige som lite större favoriter och spelar därför svensk seger till 2.43 i odds hos Unibet. Oddsen är löpane och kan ändras.

Läs även dagens övriga speltips 26/5

Ytterligare ett tips idag är att göra dig beredd för Sverige Kanada stream idag samt bli mer beläst om vad Kristi himmelsfärd innebär här.