Semifinaler i hockey-VM 2022 är i antågande och vi har ändå nöjet att se på Finland – USA live stream i brist på svenskt deltagande i medaljjakten. Finland – USA har nedsläpp tidigt klockan 13:30 lördag 28 maj 2022.

Finland – USA live stream 28/5

Snöpligt svenskt uttåg ur hockey-VM 2022 redan i kvarten gör att vi nu riktar blickarna mot vårt kära grannland i öst istället. Finland som imponerat likt förväntat hittills möter USA som inte alls presterat på toppnivå ännu under VM. Båda lördagens semifinaler är tillgängliga för live stream utan kostnad hos Unibet här!

13:20 Finland – USA
17:20 Kanada – Tjeckien

TILL UNIBET NU >>

Hockey-VM tipset 28 maj

Finland och hockey är en fantastiskt het kombination i VM just nu. Inget lag förutom Sverige har rått på Lejonen hitintills. Men eftersom svenskarna är utslagna så får vi heja på finnarna som kompensation. Och som de finska lejonen krigar. I kvartsfinalen vände Finland ett 0-2 underläge till slutlig 4-2 seger över Slovakien. Även om USA gjorde en stabil insats mot Schweiz i sin kvartsfinal så har man inte övertygat under turneringen. Finsk seger mot USA tippas till odds 1.72 @ Unibet.

Njut av ytterligare sport att streama på Unibet eller C More idag:

Mikael Ymer – Stefanos Tsitsipas Stream Franska Öppna 28 Maj 2022

Champions League Final 2022 Live Stream & TV