Colorado Avalanche och Edmonton Oilers möter varandra i NHL semifinal 2022 och vi ser matcherna via live stream hos Unibet. Som uppladdning inför de upphaussade semifinalomgångarna lägger vi ett par spel varav ett av dem får utgöra vårt NHL speltips 1 juni 2022. Klockan 02:00 tisdag natt / onsdag morgon 1/6 är det nedsläpp i första matchomgången mellan Colorado Avalanche och Edmonton Oilers.

NHL semifinal live stream

Nu ger vi oss in i sluttampen på året NHL säsong. I den ena semifinalen möts Colorado Avalanche – Edmonton Oilers och i den andra ser vi Tampa Bay Lightning mot antingen Carolina Hurricanes eller New York Rangers som gör upp i en sjunde och sista kvartsfinalomgång under tisdagsmorgonen 31/5.

Hela NHL-säsongen, inklusive matcherna i slutspelet, går att streama live direkt hos Unibet.

Regga dig gratis hos Unibet och ta din välkomstbonus med 100 kr gratisspel här.

NHL semifinaltips 1/6

Huvudrundans vinnarna i den västra konferensen Colorado Avalanche börjar med att ta emot femman Edmonton Oilers i två matcher när semifinalen drar igång. Båda hockeyklubbarna har imponerat på vägen fram till den här semifinaldrabbningen.

I Avalanche spelar svenskarna André Burakovsky och Gabriel Landeskog. Edmonton Oilers enda svenska spelare heter Philip Broberg,

Hur tänker vi då gällande vårt speltips inför nattens NHL semifinal och matchen Colorado Avalanche – Edmonton Oilers. Jo, Colorado har varit starka hela säsongen och lirar vi tror på en inledande hemmaseger till odds 1.86 @ Unibet.

 

Men här över till NHL’s officiella webbplats för dig som är vetgirig.