Basket: Boston Celtics – Golden State Warriors spelar NBA final 2022 och du ser finalmatcherna på live stream hos Unibet och bet365.

NBA live stream final 2022

Nu närmar vi oss NBA finalens fjärde runda som har uppkast kl. 03:00 lördag morgon 11 juni. Boston Celtics leder finalserien över Golden State Warriors med 2-1 i matcher. Celtics kan under fredagsnatten skaffa sig ett gyllene läge för att blir NBA mästare 2022. Men det kan också bli helt jämnt om guldet ifall Warriors segrar.

Streama matcherna i årets NBA final direkt på Unibet eller bet365.

Tipset Boston Celtics – Golden State Warriors 11/6

Återigen är det hemmamatch för Boston Celtics som gäller. Lagen spelar två matcher i rad var på egen hemmaplan. Senast vann Celtics ganska komfortabelt med 116-100 och de är grymt starka inför egen hemmapublik. Vi satsar fredagspengen på hemmaseger för Celtic mot gästande Golden State Warriors till odds 1.60 @bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.