Ishockey – Stanley Cup final 2022: Colorado Avalanche har tagit kommandot i NHL’s finalserie mot Tampa Bay Lightning efter två raka inledande segrar. Inför finalmatch 3 på måndag natt/tisdag morgon 21/6 kl. 02:00 vänder hemmafavören till Tampas fördel. Under de två nästkommande matcherna blir det alltså spel i Amalie Arena (Tampa) istället för Ball Arena (Denver).

Streama hela finalserien i Stanley Cup live direkt på antingen Unibet eller bet365.

Stanley Cup Final match 3

Överkörningen var total när Colorado Avalanche fullkomligen krossade sin motståndare Tampa Bay Lightning i match nummer två i finalserien. Smått sanslösa 7-0 skrevs segersiffrorna till slut i förrgår natt. Ett närapå chockartat resultat för den tvåfaldige regerande Stanley Cup mästaren. Frågan är nu om de orkar komma tillbaka och revanscherar sig i match 3? Faktum är ju att Tampa hade en betydligt tuffare semifinalserie än Colorado som fick vila up sig inför finalrundan. Vi vågar satsa vår spelpeng (och tillika vårt speltips) idag på att Colorado återigen vinner till odds 2.45 @ Unibet .

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.

På wikipedia går att läsa om Stanley Cup historien.