Ja frågan är om du tror det kommer att regna på midsommar? Precis som varje år lockar det även i år massor av personer att spela odds på hur midsommarvädret kommer bli 2022. För finns det någon annan dag på hela året som vi bekymrar oss om vädret så mycket som på midsommarafton? Nu har oddsen även kommit för spel på bland annat vilken ort som får flest soltimmar denna sommar. Se till att spela ett odds på väder innan det är för sent hos Unibet här.

Såhär skriver Unibet själva om oddsen för spel på orter med flest soltimmar i sommar:

Här blir det flest soltimmar i sommar

Förra sommaren hade Luleå flest soltimmar i landet och vann därmed solligan. Men fjolårsvinnaren är inte favorit 2022. Den som jagar soltimmar i sommar gör bäst i att placera sig på den svenska östkusten och de intilliggande öarna. Luleå i norr, via Stockholm och ner till Karlskrona i syd är alla orter som finns med i toppen på oddslistan för solligan 2022, som mäter soltimmar från midsommar fram till mitten på augusti.

Svenska högarna i topp

Enligt oddsen blir det Svenska högarna, ögruppen ute i Stockholms skärgård, som vinner solligan. Ett spel på favoriten ger 2,00 gånger pengarna. Svenska högarna brukar finnas med bland favoriterna varje år och hade tre segrar i rad innan Luleå slog till med flest soltimmar 2021. Men kanske är det dags för en ort på Gotland att vinna för första gången på fem år? Hoburg och Visby ligger på delad andraplats i listan. Umeå blev trea i fjol men återfinns trots detta längre ned i listan, med oddset 25.00 att vinna solligan. Men listans stora högoddsare är Tarfala som står i 100 gånger pengarna.

Orter, soltimmar och odds

Se här i tur och ordning de orten som förväntas ha flest soltimmar denna sommar och vilket odds som erbjuds när detta skrivs:

Svenska Högarna 2.00
Hoburg 3.50
Visby 3.50
Luleå 6.00
Ölands Norra 7.50
Karlskrona 10.00
Nordkoster 15.00
Stockholm 15.00
Karlstad 25.00
Umeå 25.00
Göteborg 30.00
Borlänge 35.00
Lund 35.00
Norrköping 35.00
Kiruna 50.00
Växjö 50.00
Östersund 50.00
Storlien 75.00
Tarfala 100.0

Spela på odds med sommarbonusar