23-årige svensken Mikael Ymer rankad 88 i världen tar sig i 32-delsfinalen av Wimbledon 2022 an 20-årige italienaren Jannik Sinner rankad 13 på samma ATP-lista. Tennismatchen Jannik Sinner – Mikael Ymer startar kl. 17:15 onsdag 29 juni.

Jannik Sinner – Mikael Ymer tipset 29/6

Jannik Sinner förväntas vara med i den absoluta världstoppen inom några år. Han har under sina blott 20 levnadsår redan etablerat sig bland topp 20 spelarna i världen och närmar sig topp 10 med stormsteg. Sinner slog ut åldermannen Stan Wawrinka i första omgången och får nu alltså möta Sveriges högst rankade herrspelare Mikael Ymer. Svensken slog i sin tur ut jämnårige tysken Daniel Altmaier, rankad 61:a.

Vi tippar på att det kommer spelas över 3,5 set i mötet mellan Jannik Sinner och Mikael Ymer till odds 1.82 @ Unibet.