Snart smäller det i fotbollsSverige! Sverige premiärspelar mot Nederländerna i dam-EM fotbollen 2022 lördagen den 9 juli med matchstart 21:00. I Sveriges grupp spelar också Portugal och Schweiz där de två bästa lagen tar sig till kvartsfinalspelet. Streama Nederländerna – Sverige live ikväll direkt på C More här >>!

Fotbolls-EM damer 9/7 TV & live stream

Game Day, hualigen så förväntansfullt och spännande det här är. Strax spelar Sverige sin första match i dam-EM 2022 mot den förmodligen svåraste gruppmotståndaren Nederländerna. Titta på Sveriges match mot Nederländerna på antingen TV4 eller via live stream på C More med sändningsstart kl. 20:00.

18:00 Portugal – Schweiz (TV4 & C More)
21:00 Nederländerna – Sverige (TV4 & C More)

Visst är det Sverige som är i fokus en lördag som denna, men varför inte förpartaja med match mellan våra övriga gruppmotståndare Portugal och Schweiz!

Nederländerna – Sverige i dam-EM 9/7

Nederländerna är knapp favorit att vinna över Sverige om man kollar in oddsen inför matchen. Men vi känner att Sverige har ett grymt landslag på plats i England. Vi tänker definitivt spela på svensk vinst hos Unibet med odds 2.65.

EM-bonusar att spela extra med

Håva in sommarens skönaste spelbonusar att spela extra på odds med under hela EM-turneringen för damer 2022.

Ingen tänker väl missa att se och spela odds samt livebetting på Sverige – Nederländerna 9/7. Vågar du rygga vårt speltips i dagens Dam-EM fotboll 2022? Gött att få betta på odds live under matchens gång med sköna extraslantar va!