Flera klubbar börjar få upp ångan när det gäller transfers. Barcelona verkar äntligen ha gjort klart med Raphinha efter många turer med Leeds där den katalanska klubben till slut la ett bud som accepterades. Chelsea tappade Raphinha efter att spelaren själv tackat nej till en flytt till londonklubben. Hans drömflytt blev istället verklighet där summan landar på ca 700 miljoner.

Raphinha till Barca triggar andra övergångar?

När nu dealen mellan Barcelona, Leeds och Raphinha är klar så kan det vara startskottet för flera andra övergångar. Chelsea flyttar fokus! Sterling är officiellt klar och Kalidou Koulibaly är i princip klar för en övergång. Vi skrev tidigare att Chelsea var intresserade av De Ligt men nu när Kalidou Koulibaly är klar så släpper nog Chelsea jakten på De Ligt. De skulle innebära att Bayern München troligtvis lägger vantarna på holländaren. Oddset på att De Ligt går till Bayern München är just nu låga 1.20 hos spelbolaget Unibet.

Chelsea kommer flytta fokus efter den förlorade Raphinaaffären där ryktena säger att man är intresserade av Bayern Münchens Gnabry och Milans Rafael Leao. Gnabry skulle absolut höja Chelseas offensiv men spelaren som har förflutet i Arsenal har kanske svårt att gör flytten till en londonrival. Om det blir så att Lewandowski inte går till Barcelona så kan han tillsammans med Ganbry göra en flytt tillsammans till Chelsea. Båda spelarna skulle tilltala Tuchel väl. En flytt för Gnabry till Chelsea ger just nu 4.00 gånger pengarna @Unibet. Lewandowski ger 5.50 @Unibet till Chelsea, men det troliga är ändå att han hamnar i Barcelona 1.80 @Unibet.

Alla odds är löpande och kan komma att ändras i takt med att rykten tar fart eller att klubbar värvar spelare!

Övergångar Premier League