Titta på Båstad tennis live stream ifrån herrveckan i Swedish Open 2022 söndag 10 juli till söndag 17 juli. Svenskarna Leo Borg och Elias Ymer samt dansken Casper Ruud och norrmannen Holger Rune är bara några intressanta tennisspelare som är inblandade i årets Båstadupplaga.

Båstad Tennis live stream

Se på matcherna från Swedish Open 2022 via Båstad tennis live stream direkt hos Unibet. Eftersom det inte kostar något att registrera sig hos Unibet så lockar förstås deras live streaming utbud massor med bland annat tennis från Båstad Swedish Open.

 TILL UNIBET HÄR >>

Kommande tennismatcher att streama live på Unibet:

Fredag 15 juli – kvartsfinaler
11:00 Cerundolo F. – Karatsev A.
12:30 Schwartzman D. – Carreno-Busta P.
14:00 Baez S. – Thiem D.
15:30 Djere L. – Rublev A.

Magnus Norman säger såhär inför herrveckan i Båstad Swedish Open 2022:

 

Swedish Open tipset 2022

Ska vi försöka oss på ett speltips inför herrveckan i Båstad så blir det tyvärr inte med någon svensk tennisspelare i reken. Startfältet är uppenbarligen det starkaste någonsin, enligt Norman. Och då är det främst på grund av deltagande från internationella spelare än just svenskar han pratar om. När speltipset här skrivs har vi kommit ända fram till kvartsfinalerna. Alla svenskar samt några av förhandsfavoriterna är utslagna ur Båstad turneringen. Den spelare som sett väldigt bra ut enligt oss är ryssen Andrey Rublev, som för övrigt tidigt var tydlig med att han inte vill se ett krig i Ukraina. Vi spelar honom som vinnare av Båstad Swedish Open 2022 till odds 3.0 hos Unibet:.

Missa nu inte upplösningen på årets Swedish Open 2022  genom att se Båstad tennis live stream!