Malmö FF lyckades inte ta sig till Champions League i år då man åkte ut mot Litauiska Zalgiris med totalt 0-3. Det känns lite knepigt att Sverige inte får med ett lag i Champions League och det som oroar mest är att vi inte ens var nära. Att Sveriges i särklass rikaste fotbollsklubb inte kan göra det bättre. Malmö FF har en så bred och bra trupp där de 11 som sitter på bänken skulle kunna vinna Allsvenskan.

Europa League kval – semifinal

Nu får Malmö FF rikta in sig på Europa League kval efter debaclet i Champions League. I den första rundan av kvalet (semifinal) så möter Malmö FF Dudelange från Luxemburg. Returen spelas om en vecka cirka och visst ska väl MFF klara av Dudelange sett över två matcher. Konstigt vore det annars. Vinner man det här mötet så väntar Sivasspor i ett direkt avgörande möte för att nå Europa League.

Vårt speltips är att Malmö FF vinner matchen med minst två mål till oddset 1.71 @Unibet. Malmö FF – Dudelange har matchstart 19:00 och du kan se den via live stream hos Malmö FF:s egen tv kanal ”MFF play premium.

Somriga oddsbonusar 2022

Sommaren fortsätter nu in i augusti och fotbollsligorna i Europa samt Champions League drar igång. Betta på odds och livebetting med svenska somriga spelbonusar så länge du har möjlighet:

Europa League speltips