Speltips 15/8: Liverpool – Crystal Palace är vårt utvalda spelobjekt i sportens värld denna måndag 15 augusti. Ska Liverpool ta sin första seger för säsongen eller kan Crystal Palace hota dem trots bortaplan?

Speltips Liverpool – Crystal Palace 15/8

Det känns konstigt att säga att det här nästan är lite av en måstematch för Liverpool. Huvudkonkurrenten Manchester City har vunnit sina två inledande matcher medan Liverpool endast fick oavgjort mot Fulham i premiären. Vi vet att det kan handla om enstaka poängs målskillnad i slutändan som avgör titelracet. Då har inte Liverpool råd med för mycket poängtapp i säsongsinledningen. Endast seger räknas idag mot Crystal Palace. Spelet sätts på att Liverpool vinner matchen med ett par måls marginal (asian handicap -1,5) till odds 1.64 @ unibet.

Fotbollsmåndag 15 augusti 2022

Allsvenskan
19:00 BK Häcken – Mjällby AIF
19:10 IFK Göteborg – Hammarby IF

Premier League
21:00 Liverpool – Crystal Palace

Serie A
18:30 Verona – Napoli
20:45 Juventus – Sassuolo
Streama Serie A live på Unibet >>

La Liga
17:30 Athletic Bilbao – Mallorca
19:30 Getafe – Atletico Madrid
21:30 Betis – Elche
Streama La Liga live på Unibet >>