Speltips inför FC Köpenhamn – Trabzonspor tisdag 16 augusti 2022. Dessutom spelas två matcher till under tisdagskvällen 16/8 i den första omgången av i årets Champions League kvalfinaler med avspark kl. 21:00:

FC Köpenhamn (Danmark) – Trabzonspor (Turkiet)
Bodø/Glimt
(Norge) – Dinamo Zagreb (Kroatien)
Rangers (Skottland) – PSV (Nederländerna)

Spännande matcher med två nordiska klubblag i aktion. Störst dignitet av kamperna kanske ändå skotska Rangers möte med nederländska PSV har? Men vi har siktet inställt på FC Köpenhamn där svensken Viktor Claesson är en viktig kugge i laget.

Speltips Köpenhamn – Trabzonspor 16/8

Danska FC Köpenhamn är enligt spelbolagen favorit att vinna tisdagens kvalfinalmatch i Champions League över turkiska Trabzonspor. Men vi får se hur det blir med den saken. Köpenhamn har verkligen inte rosat fansen i säsongsinledningen av danska Superliga. Två vinster och tre förluster är nog inte vad man räknade med innan säsongen startade. För oss svenskar är det ändå kul att få se vår svenske landslagsman Viktor Claesson spela i Köpenhamnslaget. Trabzonspor å sin sida har börjat den turkiska ligan med två raka segrar. Vi blir inte förvånade om turkarna lyckas göra mål på dansk mark denna afton.

Båda lagen gör mål är vårt speltips inför FC Köpenhamn – Trabzonspor 16/8. Odds 1.84 @ Unibet >>

Håva in årets augusti-bonusar

Kanske du tänker spela odds på tisdags- och onsdagskvällens finalmatcher i Champions League kvalet? I så fal passar det perfekt att håva in en och annan spelbonus att betta på odds med:

Men det finns mer än bara oddsbonusar att håva in för den spelsugne. Vad sägs om alla trevliga casinobonusar som också finns att tillgå. Häv in några av dem med så har du många spännande och roliga speltimmar framför dig.