Dagens speltips 21/9 landar i ett spel på lillördagens match Skottland – Ukraina i Nations League. Ukraina leder den fyra lag stora gruppen på 7 poäng precis före tvåan Skottland på 6p. Skottarna har mött Armenien två gånger och Irland vid ett tillfälle. Ukraina har mött samma lag men omvänt Irland två gånger och Armenien en gång. Nu ska både Skottland och Ukraina spela tre Uefa Nations League matcher vardera inom loppet av sex dagar varav två av mötena är mot varandra.

Speltips Skottland – Ukraina 21/9

Man kan inte låta bli att känna för Ukraina med tanke på hur läget ser ut för landet. Invaderat av ryssens krigsmaskineri försöker den ukrainska nationen ändå kämpa tappert även inom sportens värld. Idag är det bortamöte med Skottland som gäller och det är bevisligen altid svårt att slå dem på deras egen hemmaplan. Trots det så har Ukraina en god chans att sno åt sig åtminstone en poäng hem. De har visat ett stabilt försvarsspel och riktigt bra offensivt spel hittills. Men vi väljer bort spel på poäng idag och sätter istället pengarna på att båda lagen gör mål till odds 2.04 @Unibet.

Öka på fotbollsunderhållningen genom att kombinera spel på Nations League fotboll med fantastiska casinobonusar och spelbonusar. Alla innehar svensk spellicens!