Dagens speltips Kroatien – Danmark 22/9 i Nations League fotboll Liga A grupp 1, omgång 5. Ja vi har en härlig fotbollskväll framför oss där bland annat Danmark (9p) ska försöka försvara, eller utöka, sin gruppledning. Grupptvåan Kroatien (7p) är dagens motstånd medan gruppjumbon Frankrike (2p) tar sig an gästande grupptrean Österrike (4p). Eftersom det bara är gruppvinnaren som tar sig till Playoffs, med stora mästerskapsbiljetter på spel i förlängningen, så är förstås dagens match Kroatien – Danmark väldigt viktig.

Titta på Danmarks match mot Kroatien i direktsändning på TV6, och Viaplay med avspark 20:45 22 september 2022.

UEFA Nations League – Liga A
20:45
Belgien – Wales
Frankrike – Österrike
Kroatien – Danmark
Polen – Nederländerna

Speltips Kroatien – Danmark 22/9

Kroatiens fotbollslandslag har skördat fina framgångar det senaste decenniet med VM-silver 2018 som främsta merit. Men nu möter man ett Danmark som visat grym klass på sitt fotbollsspel på sistone. Danmarks dubbla vinster mot Österrike samt segern på bortaplan mot Frankrike placerar danskarna högst upp i tabellen efter fyra omgångar i Uefa Nations League Liga A grupp 1. Däremot vann Kroatien deras senaste möte på dansk mark med 0-1, vilket för övrigt är Danmarks enda förlust såhär långt. Vi tror ändå på en liten revansch från Danmark idag. Mycket sällan spelar vi på ett oavgjort resultat men det är precis vad vi gör denna torsdag 22/9. Krysset spelas till odds 3.20 @Unibet som erbjuder nya spelare ett gratisspel på 100 kr.

Övrig Nations League fotboll 22 sep 2022

UEFA Nations League – Liga C
16:00
Kazakstan – Belarus
20:45
Litauen – Färöarna
Slovakien – Azerbajdzjan
Turkiet – Luxemburg

UEFA Nations League – Liga D
18:00
Lettland – Moldavien
20:45
Liechtenstein – Andorra

Fotboll- och sportbonusar för odds och livebetting

Speltips Kroatien - Danmark 22/9 Nations League