Uefa Nations League fredag 23 september 2022. Svårt val ställs vi inför på fredagen 23/9 då vi tvingas välja mellan att titta på samt spela livebetting på antingen Liga A mötet Italien – England eller matchen Finland – Rumänien i Liga B. Bägge matcherna har avspark 20:45 och sänds på Viaplay. Men valet faller till slut på att ge vårt fokus åt Finlands extremt viktiga match mot Rumänien.

Nations League 23/9

UEFA Nations League – Liga A
20:45 Italien – England
20:45 Tyskland – Ungern

UEFA Nations League – Liga B
20:45 Bosnien-Hercegovina – Montenegro
20:45 Finland – Rumänien

UEFA Nations League – Liga C
18:00 Georgien – Nordmakedonien
20:45 Bulgarien – Gibraltar

UEFA Nations League – Liga D
18:00 Estland – Malta

Finland – Rumänien speltips

Nästjumbon Finland möter jumbon Rumänien. Vinner finnarna hemamatchen idag så är det klart att det blir rumänerna som degraderas till Liga C. Senast lagen möttes var den 11:e juni och då segrade Rumänien som agerade hemmalag med 1-0. Men ser man på den matchen ur en statistisk synpunkt så borde Finland vunnit. Gästerna hade nämligen ett bollinnehav på 61%. Tittar man dock på hörnstatisken så var det helt jämnt med 5 hörnor vardera. Men det kunde blivit många fler med tanke på alla rensningar som gjordes med bollen balanserandes på kortlinjen. Det här lockar att spela på antal hörnor inför returmötet. Över 9.5 hörnor tippas i matchen Finland – Rumänien med odds 2.12 @Unibet.

Laver Cup stream 2022 Europa – Världen i Tennis

Bonusar för Nations League odds och livebetting

Streama och spela odds på Finland – Rumänien live när matchen sätter igång och hoppas lyckan står dig bi!