15 miljoner i jackpot väntar på stryktipset vecka 39. Vi tar upp några matcher på veckans stryktipsomgång.

Stryktipsförslaget vecka 39

Veckans stryktips ser onekligen intressant ut. 6 matcher från Premier League och 7 matcher från The Championship präglar Stryktipset vecka 39. Själva brukar vi utgå från R-4-0-9 eller R-4-4-144 och bygga ut dessa system med matematiska garderingar. Båda systemet har 12 rättsgaranti. Att det är jackpot på veckans stryktipsomgång gör att omsättningen kommer vara mycket fin och förhoppningsvis kan de ge lite extra pengar om man sätter skrällarna. Vi lyfter 3 matcher på veckans stryktipskupong nedan och här hittar ni alla våra stryktipsförslag.

Veckans säkraste match?

Veckans säkraste match enligt svenska folket är Liverpool hemma mot Brighton som är streckad till 81%. Men herregud känns inte det lite överstreckat? Både krysset och tvåan lockar som är streckade till endast 12 respektive 7%. Vi anser alltså inte att Liverpool är så klara favoriter. Brighton har gjort det otroligt bra såhär långt in på säsongen. Potters gamla gäng huserar på en fjärde plats i tabellen och har endast 1 förlust på de 6 inledande omgångarna. Dessutom så har Brighton kryssat på Anfield (2-2) senast man var här och gången dessförinnan så vann man (0-1). Lägg där till att Liverpool inte startat säsongen särskilt bra. Saknaden av Mané är stor och Nunez på topp har inte fått den start som alla hoppats på. Liverpool så klart favoriter här men vi garderar tidigt och går emot resten av svenska folket!

Se upp för Crystal Palace!

Crystal Palace är svårslagna hemma och kan vara riktigt jobbiga att möta på Selhurst Park. Man vet inte riktigt var man har Chelsea än så länge och det kan dröja innan Potter får ordning på sitt lag. Mendy, Kanté och Currella saknas i bortagänget. Hemmalaget får klara sig utan Butland, Ferguson och Tomkins. Zaha har gjort 4 mål på 5 matcher den här säsongen och är alltid ett orosmoment för alla försvar. Flera av Chelseas spelare har varit ute på landslagsuppdrag i veckan och det gör att Potter haft kort om tid att samla ihop sitt manskap. Dessutom har spelarna fått resa en del vilket också kan påverka prestationen idag. Det som talar för Chelsea är att man har god statistik mot just Palace men vi vill ändå varna för att tvåan är något överreklamerad på kupongen! Helgardering på sin plats!

Skrällvarning på Blackpool

Veckans skräll hittar vi i match 9 på stryktipskupongen. Blackpool tar emot Norwich hemma på Bloomfield Road och bortagänget saknar mängder med spelare som är skadade. Gibbs, Hayden, Idah och Rowe är alla skadade. Tveksamma till spel är även Giannoulis, McCallum och Sorensen. Norwich har fin form men vi tror att det kommer bli en jobbig resa här mot ett taggat hemmalag. Tvåan så klart given på kupongen men garderas tidigt. Vi väljer att helgardera!

Lycka till med ert stryktips! Är ni inte sugna på att tippa själva och istället låta experterna ta hand om stryktipskupongen så finns det mängder med andelsspel hos svenska spel att sätta tänderna i. Klockan 16:00 börjar jakten på miljonerna!

Stryktipset - vi ses pa lördag