Champions League fotboll en höstig lillördag går inte av för hackor, vi spanar in främst Chelsea Milan inför vårt speltips idag 5/10. 

Champions League schema 5 okt

18:45 RB Leipzig – Celtic
18:45 Salzburg – Dinamo Zagreb
21:00 Benfica – PSG
21:00 Chelsea – Milan
21:00 Juventus – M. Haifa
21:00 Manchester City – FC Köpenhamn
21:00 Real Madrid – Shakhtar
21:00 Sevilla – Dortmund

Chelsea Milan tips 5/10

Vi vill inte på något sätt förstöra stämningen inför matchen Chelsea Milan 5/10. Men vi tror inte det blir särskilt många mål idag ärligt talat. Milan åker till London för spel mot Chelsea med främsta målet att ta med sig en poäng hem. Det är i alla fall vad som är ett realistiskt mål om man inte har en övernaturlig tro på sig själva. Chelsea brukar vara starka på hemmaplan men har bevisligen inte öst in mål på sistone. Därav siktar vi in vårt spel på att det görs ganska få mål i dagens möte. Under 2,5 mål tippas inför matchen till odds 2.04 hos Unibet.

Kolla in Sveriges bästa spelbonusar här!

Chelsea Milan Tips Champions League 5/10