Dagens Champions League tips 12/10 hittar vi i mötet Barcelona Inter. Grupp C är ett riktigt getingbo där Bayern leder gruppen inför den förestående fjärde omgången på 9 poäng. Tvåa är Inter med 6 poäng och först på tredje plats har vi Barcelona som står på 3 poäng. Sist i gruppen är poänglösa Plzen.

Champions League 12/10

18:45
Atletico Madrid – Club Brügge
Napoli – Ajax
21:00
Barcelona – Inter
Leverkusen – FC Porto
Plzen – Bayern
Rangers – Liverpool
Sporting – Marseille
Tottenham – Eintracht Frankfurt

Barcelona Inter tipset 12 oktober

Barca är definitivt ute efter en trepoängare i dagens match mot Inter. Uteblir poängen för Barcelona ligger de pyrt till i kampen om de två slutspelsbiljetterna. Men vi tor på Barca denna afton och spelar dem som vinnare över Inger till odds 1.44 @Unibet.

För att spela med massor av extra bonuspengar, kolla in Sveriges bästa spelbonusar!

Kortfattad Champions League historia finner du på wikipedia här.