Engelska Ligacupen med Bournemouth Everton live stream i EFL Cup 8/11 är en av de 16 delsfinaler vi kan se på tisdag 8 november. Streama nu!

Bournemouth Everton live stream 8/11

Spännande period i engelsk fotboll väntar nu när vi kommer in i november och december månad. Idag har vi sju sextondelsfinaler på EFL Cup-schemat varav vi kan se allihop via live stream på både Unibet här >> och Bet365 här >>.

Titta på Bournemouth Everton live stream och de övriga matcherna 8/11. Registrera konto gratis och ta din välkomstbonus för att på så sätt ha pengar på spelkontot vilket är det enda som krävs för att streama Engelska Ligacupen live.

Så här gör du för att se:

  1. Logga in på ditt konto/ registrera dig hos antingen Unibet eller Bet365.
  2. Gå till länken för Odds/Liveodds högst upp på hemsidan.
  3. Välj ett evenemang som har en play-ikon bredvid sig och när relevanta regler för Livestreaming har iakttagits så kommer evenemanget att börja automatiskt så fort det finns tillgängligt.

EFL Cup tisdag 8 nov kl. 20:45

Bournemouth – Everton
Brentford – Gillingham FC
Bristol City – Lincoln
Burnley – Crawley
Leicester – Newport
Milton Keynes – Morecambe
Stevenage – Charlton

Bournemouth Everton speltips

Kul 16-delsmöte mellan två Premier League lag som ligger direkt efter varandra i ligatabellen. Vi förväntar oss en jämn match mellan Bournemouth och Everton. Vårt oddsval inför matchen blir ett spel på att båda lagen gör mål till odds 1.75 @ Bet365.

Fler fotbollsmatcher tisdag 8 november

Alla dessa matcher nedan finns att streama live på Unibet och Bet365.

Serie A:
18:30 Napoli – Empoli
18:30 Spezia – Udinese
20:45 Cremonese – Milan

La Liga:
19:00 Elche – Girona
20:00 Ath. Bilbao – Valladolid
21:30 Osasuna – Barcelona

Bundesliga:
18:30 Wolfsburg – Dortmund
20:30
Bayern – Bremen
Bochum – B.Mönchengladbach
Stuttgart – Hertha Berlin

Kolla in morgondagens matcher i EFL Cup 9/11 där du bland annat kan streama Manchester City Chelsea live. Eftersöker du kanske mer om engelska ligacupen live stream.

Är du sugen på att se våra svenska damer göra upp med Danmark om gruppsegern i handbolls-EM? Då ska du i så fall spana in vårt inlägg: Danmark Sverige Live Stream EM Handboll 8/11.