Engelska Ligacupen live stream är gratis att se på 2023-2024. Streama matcher med bl.a. Manchester United, Arsenal, Tottenham, Manchester City, Chelsea och Liverpool. Även ett speltips är dagen till ära ihopsatt av oss vilket du kan ta del av längre ner i inlägget.

Streama Engelska Ligacupen live

Inte ett öga är torrt när vi fotbollsälskande svenskar får möjligheten att titta på engelsk ligacupfotboll. Engelska Ligacupen heter numer officiellt Carabao Cup, eller som tidigare EFL Cup. I alla fall här i Sverige benämns i vardagligt tal denna fotbollsturnering som den Engelska Ligacupen. Och kanske inhyser just den här cupen extra starka känslor för oss som var med på Tipsextra’s glansdagar. Engelsk fotboll med framförallt Premier League, FA-cupen och den Engelska Ligacupen berör oss på djupet för all den spänning vi får uppleva tillsammans med den historia som de innehar.

Så himla gött då att vi alla kan ta del av denna underbara engelska fotbollsturnering. Se på Engelska Ligacupen stream utan kostnad direkt på Unibet här >> 

Registrera konto gratis hos unibet och ta din välkomstbonus genom att sätta in 100 kr och få ett gratisspel på 100 kr. Så fort det är avklarat kan du börja streama engelsk ligacupfotboll live med en gång! Kolla in de här kommande matcherna nedanför som finns att streama i alla dina skärmenheter i närtid på unibet.

Torsdag 22 december 2022

21:00 Manchester City – Liverpool

Onsdag 21 december 2022

20:45 Blackburn – Nottingham
20:45 Charlton – Brighton
21:00 Manchester United – Burnley

Engelska Ligacupen 10/11

Kl. 21:00
Manchester United – Aston Villa

Engelska Ligacupen 9/11

Kl. 20:45
Arsenal – Brighton
Newcastle – Crystal Palace
Nottingham – Tottenham
Southampton – Sheffield Wed
West Ham – Blackburn
Wolves – Leeds
Kl. 21:00
Liverpool – Derby
Manchester City – Chelsea

Cuptipset Arsenal – Brighton

Både Arsenal och Brighton gör en strålande höstsäsong i Premier League. Arsenal leder efter att 13 ligaomgångar är spelade. Brighton är sexa i ligatabellen trots att två av de framförvarande lagen har spelat 14 matcher hittills under säsongen. Brighton utmärker sig lite extra som ett pålitligt lag gällande målskytte på bortaplan. Därför ger det oss anledningen till att spela på att bägge lagen gör mål i dagens onsdagens match Arsenal – Brighton. *Odds 1.80 @bet365.

Hinner du inte lägga ett spel innan matchstart kan du ju alltid spela på odds live under matchens gång. Perfekt att både streama matcherna medans man spela på liveodds i direktsändning i mobilen, plattan och datorn överallt där du befinner dig!

*Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.