Igår träffade vi ganska rätt när vi trodde att Newcastle skulle vinna över Chelsea hemma på S:t James Park. Här följer dagens speltips i Premier League.

Brighton – Aston Villa 15:00

Brighton tar emot Aston Villa hemma på Falmer Stadium med matchstart 15:00. Brighton har fin form och har vunnit över både Chelsea och Arsenal senaste tiden. Arsenal var visserligen i ligacupen där londonlaget vilade en del spelare senast men hur som helst så är formen god. Framförallt hemma på Falmer Stadium är man svårspelade vilket flera topplag har fått bevittna den här säsongen. Aston Villa borde komma stärka till det här mötet efter en fin seger med 3-1 hemma mot Manchester United. Det var Emrys första match för klubben och han fick verkligen en smakstart. Vi tror dock att det blir svårt att följa upp det man lyckades med i förra omgången då Brighton känns heta just nu.

Brighton får tipset hemma mot Aston Villa och vi tippar således en rak etta till oddset 1.86 @Unibet.

Fulham – Manchester United 17:30

Fulham mot Manchester United på klassiska Craven Cottage där vi ger hemmalaget en god chans att åstadkomma någonting bra. Manchester United dras både med sjukdom, avstäningar och skador i truppen. Dalot missar matchen efter att ha dragit på sig för många gula kort. Ronaldo och Sancho är sjuka och missar matchen. Varanne och Anthony är skadade och kommer inte heller delta. Det gör att vi ger Fulham en möjlighet här att kunna störa Manchester United. Framförallt tror vi att man kommer lyckas göra mål under matchen då lägena brukar dyka upp på Craven Cottage.

Båda lagen gör mål synas till oddset 1.55 @Unibet. Vi testar även en rak etta på hemmalaget då oddset är kittlande till 4.00 gånger pengarna hos @Unibet.

Det här är sista matcherna i Premier League innan ligan tar ett rejält uppehåll fram till Boxing day pga fotbolls VM börjar.

Speltips Premier League 2022-2023