Speltips Belgien – Kanada i fotbolls-VM onsdag 23 november 2022. Ska ständiga mästerskapsfavoriten Belgien med alla stjärnspelare i laget äntligen nå en triumf? Vad kan underdogen Kanada hitta på i sitt första VM sedan 1986 i Mexiko? Se Belgien – Kanada på SVT 1 och SVT Play med avspark 20:00.

Speltips Belgien – Kanada 23/11

Belgien är stor favorit att vinna sin VM-grupp F. Inte undra på när man har spelare som Thibaut Curtois (målvakt i Real Madrid), Thomas Meunier (back i Borussia Dortmund), Kevin de Bruyne (mittfältare i Manchester City), Eden Hazard (mittfältare i Real Madrid) och Romelu Lukaku (anfallare i Inter). Enligt expertkåren är detta Belgiens så kallade gyllene generation, men som ännu inte vunnit någon tung titel. Och åren rinner iväg i väldans fart för dem. Årets världsmästerskap i fotboll kan mycket väl vara deras sista chans att kamma hem en mästerskapstitel.

Kanada har inte alls lika många fixstjärnor att förlita sig på i fotbolls-VM 2022 som Belgien. Bayern spelaren Alphonso Davies är största stjärnan i laget men det kommer bli tufft för honom och hans mittfältskompisar i det kanadensiska laget att vinna mittfältskampen mot Belgarnas superstjärnor. Möjligen kanske man kan som ett av VM’s sämst rankade lag överraska mot ett skyhögt segertippat Belgien, likt Saudiarabien lyckades med i gårdagens segermatch 2-1 mot Argentina. Men flera sådan jätteskrällar två dagar i rad har vi svårt att tro på.

Vi tippar Belgisk vinst mot Kanada till odds 1.57 @Unibet.

Extra bonuspengar att spela på odds med under VM

Ingen kostnad krävs av spelbolagen för registrering. Ta din välkomstbonus vid första insättningen du gör för att spela på odds med:

Håll koll på fotbolls-VM 2022 genom att spana in vår VM-guide!

Fotbolls-VM onsdag 23 november

11.00 Marocko – Kroatien (TV4 och CMore)
14.00 Tyskland – Japan (TV4 och CMore)
17.00 Spanien – Costa Rica (SVT 1 och SVT Play)
20.00 Belgien – Kanada (SVT 1 och SVT Play)