Dags för andra rundan i VM-gruppspelet och England möter USA i en spännande och förstås superviktig match fredag 25 november 2022. Engelsmännen tog en storseger 6-2 mot Iran i första omgången medan USA kryssade 1-1 mot Wales. Vinner England ikväll 25/11 säkrar de därmed avancemang till åttondelsfinal. Håller du på England eller USA? Hur tippar du på matchen?

Speltips England USA 25/11

England visade i mötet med Iran att de tänker fightas om VM-guldet. Hela sex mål imponerar, men det som kanske är mest anmärkningsvärt är att målen gjordes med fem olika målskyttar. Bellingham, Saka, Sterling, Rashford och Grealish står med i målprotokollet och intar därmed varsin plats på VM’s skytteligatabell. Tvåmålsskytten Bukayo Saka blir intressant att följa i resten av fotbolls-VM. Endast 21 år gammal är han både Arsenals och Englands nya offensiva mittfältsstjärna.

USA Hade nästan 60% av bollinnehavet i sin match mot Wales. Men de hade bara ett enda skott på mål under hela matchen vilket resulterade i mål. Wales lyckade trots mindre bollinnehav få iväg tre skott på mål varav ett letade sig in i nätmaskorna bakom den amerikanske målvakten Matt Turner.

Vi tror på en relativt komfortabel seger för England denna fredag 25/11. Seger för engelsmännen tippas till odds 1.60 @Unibet.