Avgörande gruppspelsmatch mellan Australien och Danmark i fotbolls-VM 30/11 går att titta på tv-kanal TV4 samt via live stream hos C More. Avspark sker kl. 16:00 onsdag 30 november 2022.

Australien – Danmark live stream 30/11

Händelserik vecka är vi inne i med mängder av avgörande VM-matcher i gruppspelet. Idag krävs dansk seger över Australien vilket borde räcka för att det ska bli danskt avancemang till åttondelsfinal i fotbolls-VM 2022. Tunisien och Danmark står båda på 1 poäng men Fransmännen borde göra sitt jobb mot tunisierna idag trots redan avklarat avancemang. Men visst blir det spännande att följa upplösningen!

Fotbolls-VM onsdag 30 november

16.00 Australien – Danmark (TV4 och C More)
16.00 Tunisien – Frankrike (TV4 och C More)
20.00 Polen – Argentina (SVT 1 och SVT Play)
20.00 Saudiarabien – Mexiko (SVT 1 och SVT Play)

Speltips Australien – Danmark

Det var länge sedan vi sett ett så starkt danskt fotbollslandslag på pappret. Nu när det gäller som mest tror vi danskarna tar sig samman och grejar tre poäng mot Australien. Så därmed tippar vi seger för Danmark till odds 1.54 @Unibet.

Bonusar att spela på odds med under VM: