Decembermys med Rögle – Tappara live stream i CHL 6/12 bryter av all VM-fotboll för en stund. Egentligen pratar i om trippelmysfaktor denna tisdag 6 december 2022. Tre kvartsfinaler i Champions Hockey League med svensk inblandning i allihop kan vi både streama och spela odds live på direkt hos Unibet.

Rögle – Tappara live stream 6/12

Många är vi som älskar decembermånaden, särskilt nu när det drar i lite kallare och snöigare väder in över Sverige. Då infinner sig julstämningen på riktigt. Dessutom har vi ju ett fotbolls-VM som pågår vilket vi inte är vana vid så här års. Och som grädde på det smörfyllda moset har vi också ett CHL slutspel att avnjuta på samma gång. Vilken underbar tillvaro!

Alla som vill har nöjet att se på CHL live stream inklusive då Rögle BK’s match mot det finska tappra laget Tappara. Plus övriga två matcher finns att streama live under kvällen. Allting på Unibet >>

CHL slutspelsmatcher i kvarten 6/12:

18:05 Rögle BK – Tappara
19:05 Luleå HF – Jukurit
19:05 Skellefteå AIK – Frölunda HC

Unibet erbjuder nya spelare 100% upp till 500 kr i välkomstbonus.

CHL tipset Rögle BK – Tappara

Första omgången i kvartsfinalen ska avgöras idag. Åtminstone i tre av dem. Imorgon spelar Mountfield HK mot Zug.

Både Rögle och Tappara gick tuffa matcher i åttondelsfinalen. Exempelvis hade Rögle ett 1-3 underläge ifrån bortamötet med Salzburg att hämta igen i returen på hemmais. Men det gick vägen alldeles galant efter en urstark 5-1 vinst. Tappara tog sig vidare till kvarten i ren förskräckelse. Med ytterst knapp marginal besegrade man Davos över två matchrundor. Självklart måste Rögle göra bra ifrån sig mot Tappara idag med tanke på hemmafavör. Såklart ska de kirra det!

Hemmavinst för Rögle BK tippas till odds 2.08 @ Unibet.

Oddsen kan komma att ändras!

Öppna dagens spännande kalenderluckor i casino julkalender 2022 för extra sköna vinster i potten. Perfekt underhållning att utnyttja i alla pauser samt mellan matcherna i Champions Hockey League.