Snöflingor i luften och hockey i form av Skellefteå – Frölunda live stream i CHL 6 dec 2022 är bedårande vackert och häftigt på samma gång. Nedsläpp av puck i Champions Hockey League mötet Skellefteå AIK – Frölunda HC sker 6/12 kl. 19:05 och du ser matchen via live stream på Unibet och bet365.

Skellefteå – Frölunda live stream 6 dec

Ett tvättäkta nationsderby i dagens ena kvartsfinalomgång finns på CHL programmet 6/12. Skellefteå AIK välkomnar Frölunda HC till Kraft Arena i Västerbotten. Streama all hockey i CHL live direkt hos Unibet eller bet365 utan att registrering av konto kostar någonting.

Se bara till att plocka hem din välkomstonus som du får när du gör din första insättning på spelkontot. Finns heller inget krav på att du måste spela odds på sport. Utan så länge det finns en spelpeng kvar på kontot är sport live streaming öppen!

Första omgången i årets kvartsfinaler i Champions Hockey League 6 december 2022 är dessa:

18:05 Rögle BK – Tappara (SVT, Unibet och bet365)
19:05 Luleå HF – Jukurit (SVT, Unibet och bet365)
19:05 Skellefteå AIK – Frölunda HC (Viaplay, Unibet och bet365)

Hockeytips Skellefteå – Frölunda CHL 6/12

I SHL tabellen befinner sig Skellefteå AIK på andra plats efter 24 spelade matcher. Rögle hittar vi lite längre som elva i samma tabell. Men då har de två matcher färre spelade än västerlänningarna. Samtidigt besitter bägge lagen fin form med men med rejäl övervikt för dagens hemmalag som inte förlorat en enda match på tolv tävlingsmatcher i CHL och SHL. Denna rekordform för Skellefteå tror vi håller i sig i dagens hemmamatch mot Skellefteå.

Hockeytipset: Hemmaseger med odds 2.20 hos Unibet blir vårt speltips 6/12.

Oddset kan dock komma att ändras!

Men CHL hockey och VM fotboll i all ära, öppna dagens spännande kalenderluckor i casino julkalender 2022 för extra sköna vinster i potten. Perfekt underhållning att utnyttja i alla pauser samt mellan matcherna i Champions Hockey League.