Se på Milan – Roma live stream, Manchester City – Chelsea live stream och Atletico Madrid – Barcelona live stream söndag 8 januari 2023. Mixa streaming-upplevelsen med livebetting för den perfekta matchupplevelsen!

Söndagens fotbollsutbud 8/1 går sannerligen inte av för hackor och allihop finns att titta på via live stream. Milan – Roma i Serie A, Manchester City – Chelsea i FA-cupen och Atletico Madrid – Barcelona i La Liga är dagens kanske hetaste matcher att streama live söndag 8 jan.

Alla dessa matcher samt alla övriga du ser i matchschemana längre ner finns att streama live, inklusive livebetting, hos bet365 >>>.

Milan – Roma söndag 8 januari 2023

Zlatan närmar sig comeback i Milan efter en längre frånvaro på grund av knäoperation under försommaren 2022. Återigen är Milan som regerande italienska mästare med och slåss om scudetton. För tillfället är man ligatvåa men hämtade in 3 pinnar tidigare i veckan på ligaledaren Napoli efter 1-2 vinst mot Salernitana på bortaplan samtidigt som Napoli förlorade borta mot Inter med 1-0.

Även ligasexan Roma gjorde bra ifrån sig i onsdags när man besegrade ligaelvan Bologna med 1-0 hemma. Dock är Milan ytterst svårslagna på Giuseppe Meazza stadion (San Siro). Den här säsongen har man hittills vunnit sju hemmamatcher och förlorat en. Vi spelar Milan som vinnare mot Roma till odds 1.88 @ Unibet.

Live stream fotboll 8/1

Njut av en bättre söndag fylld av streaming-bara fotbollsmatcher från Europas hetaste fotbollsligor och fotbollscuper, allt nedan finns live på bet365 >>>. Våra egna favoritmatcher att streama live för dagen är fetmarkerade. Glöm inte heller att man samtidigt kan spela livebetting på bet365 under tiden matcherna pågår. De olika spelbara live-oddsen ändras kontinuerligt allt eftersom matcherna ändrar karaktär. Utmaningen här är att i tid lyckas förutsäga vilket lag som får nästa hörna, nästa gula kort, gör nästa mål o.s.v?

Registrera gratis konto hos bet365 här >>>

ENGLAND: FA-Cupen 8 jan

13:30 Bristol City – Swansea
13:30 Derby – Barnsley
15:00
Cardiff – Leeds
Hartlepool – Stoke
Norwich – Blackburn
Stockport – Walsall
17:30 Aston Villa – Stevenage
17:30 Manchester City – Chelsea

ITALIEN: Serie A 8 jan

12:30 Salernitana – Torino
15:00 Lazio – Empoli
15:00 Spezia – Lecce
18:00 Sampdoria – Napoli
20:45 Milan – Roma

SPANIEN: La Liga 8 jan

14:00 Almeria – Real Sociedad
16:15 Vallecano – Betis
18:30 Sevilla – Getafe
21:00 Atletico Madrid – Barcelona

Men varför inte avsluta helgen ännu bättre? Även om Tour de Ski samt massor av fotboll kommer fånga vårt intresse under större delen av söndagen så spelas också ett koppel NHL matcher vilka allihop även dem sänds via live streaming på bet365. Bland annat Washington Capitals mot Columbus Blue Jackets med nedsläpp kl. 23:00.