Titta på Sverige – Uruguay live stream i handbolls-VM måndag 16 januari 2023 med start 20:30. Med två raka gruppsegrar i ryggen tar Sverige sig an den sista gruppmotståndare, och redan avsågade, Uruguay i handbolls-VM 16/1.

Streama Sverige – Uruguay live

Njut av att se på VM-handboll via live streaming i vilken av dina skärmenheter du önskar att titta på. Streama Sveriges matcher, och alla andra för den delen också, i handbolls-VM 2023 direkt på Unibet och bet365.

Det kostar ingenting att registrera sig eller att streama handbolls-VM live på varken Unibet eller bet365. Men däremot behöver du ha minst en krona insatt på spelkontot för att live streaming ska bli tillgängligt. Fördelarna är många att streama sport hos dessa spelbolag. I gengäld har du ju möjlighet att betta live på odds samtidigt till exempel. Ta din välkomstbonus så är allt kirrat för att uppleva spänningen!

Handbolls-VM 16/1

Kl. 18:00
Brasilien – Cape Verde
Montenegro – Chile
Slovenien – Frankrike
Sydkorea – Island
Kl. 20:30
Iran – Spanien
Polen – Saudiarabien
Portugal – Ungern
Uruguay – Sverige

Speltips Uruguay – Sverige 16 jan

Sverige har gjort vad man förväntar sig i VM hittills och nu kan man spela relativt avslappnat mot Uruguay. Eftersom Sverige redan är klar som gruppetta redan innan sista omgången så kan förbundskapten Glenn Solberg mixtra med laguppställningen bäst han vill mot Uruguay. Och uruguayarna har ju heller inget att spela för eftersom de inte kan förhindra att sista platsen i gruppen är deras. Men oavsett hur Solberg mönstrar Sveriges lag så är vi tvärsäkra på svensk seger mot Uruguay. Dock väljer vi att spela på att det blir under 61,5 mål i matchen då vi inte förväntar oss så många mål från uruguayarnas sida.  Odds 1.87 @  Unibet.

Wikipedia: Världsmästerskapet i handboll för herrar 2023