Spänn fast er, för nu ska Sverige flyga fram mot Ungern i Handbolls-VM 18/1. Med full pott poäng träder nu Sverige in i huvudrundan med match mot Ungern onsdag 18 januari 2023. Se på Sverige – Ungern live stream direkt på Unibet och bet365.

Även kvällens italienska Super Cup final mellan Milan och Inter går att streama på Unibet och bet365.

Streama Sverige – Ungern live 18/1

Bestämda svenska handbollsherrar ska hämta hem tre nya färska poäng i VM-huvudrundans första möte med Ungern. För att titta på Sverige i handbolls-VM 2023 kan du registrera dig (gratis) hos antingen Unibet eller bet365 och ta för dig av välkomstbonusen. Som inloggad, med någon enstaka krona på spelkontot, är det fritt fram att streama alla handbollsmatcher ifrån VM i vilken av dina skärmar du vill. Populärt är att streama via mobilen som exempel.

Välkomstbonusar:

Onsdag 18 januari

Kl. 15:30
Iran – Slovenien
Portugal – Brasilien
Kl. 18:00
Kap Verde – Island
Frankrike – Montenegro
Kl. 20:30
Spanien – Polen
Sverige – Ungern

Sverige – Ungern VM-tipset 18 jan 2023

Ungrarna ska vi inte ta för givet att vi slår bara sådär. Normalt urstarka islänningar fick verkligen känna på ungersk kämpaglöd i gruppspelet där Island åkte på stryk med 28-30. Men sedan var det Ungerns tur att åka på torsk 27-20 i mötet med Portugal. Obesegrade Sverige bör ändå vinna över Ungern idag tänker vi. Åtminstone väljer vi att spela på svensk seger mot Ungern med ett handikappspel -4,5 till odds 1.74 @ Unibet.