Milan – Inter spelar idag lillördag 18 januari i den italienska Super Cup finalen 2023 och du ser avgörandet via live stream utan kostnad på Unibet med matchstart kl 20:00.

Milan – Inter stream & tips 18/1

Finalen i den italienska Supercupen 2023 blir ett avgörande på neutral plan i King Fahd Stadium i staden Ta’if, Saudiarabien. Zlatan är tyvärr ännu inte spelklar efter sin långvariga frånvaro på grund av knäoperation förra året. Men det blir garanterat en spännande finalmatch även utan vår svenske fotbollshjälte. Se på Milan – Inter live stream direkt på Unibet här >>.

Finaltipset i Supercupen 2023

Vi tippar på en jämn finalkamp mellan Milan och Inter idag. Exempelvis har de skrapat ihop nästan exakt lika många poäng i ligaspelet den här säsongen efter arton omgångar. Endast en poäng skiljer mellan Milan på andra plats och Inter på på fjärde. Även oddsen visar på denna jämnhet lagen emellan. Men med tanke på att Milans skadelista är lite längre än Int4rs samtidigt som Inter har en något bättre formkurva så satsar vi spelpengen på Inter denna lillördagsafton 18/1. Vinnaroddset på Inter står i skrivande stund i 2.55 hos Unibet.

Läs: Sverige – Ungern Live Stream Handbolls-VM 18/1

Milan - Inter live stream 18/1 Super Cup Final 2023